malin-heléna - Barn, Hus och Träning

Direktlänk till inlägg 5 februari 2012

Saknar inspiration, motivation eller fantasi?

Av malin - 5 februari 2012 20:02

Ett litet tips såhär på söndagskvällen om ni känner att i morgon försöker vi vända på steken och blir lite nyttigare, lite mer aktiv. 


Klicka in på iform.se

Där kan du hitta allt från bra träningstips, oavsätt om du tränar hemma eller på gym. Om du är ute efter att bli en bättre löpare eller om du vill bli starkare. (Vem vill inte det.) ;) 

Det finns massor av recept, frukost, lunch och middag och även en hel del intressanta artiklar. Oavsätt om jag håller med om vad de kommer fram till eller om jag tycker det bara är hum dum, så kan man alltid lära sig något av det. :) 


 
ANNONS
 
Vendela

Vendela

5 februari 2012 22:13

Alltid bra med småtips. Jag behöver många om just mellanmål,eftersom jag tröttnar så fort. mellanmålet är ett jätteviktigt mål när man tränar mkt!

~ * ~
USM går i Lycksele i år. Inte så himla långt bort från Luleå. Men men,jag är fortfarande sjuk,om än något bättre....Så vi får se. Ids ju inte åka dit om jag inte hunnit träna ordentligt innan.
Ha dé bra! (söt kissemiss du har förresten)

http://cherryize.blogg.se

 
Lovisa

Lovisa

5 februari 2012 22:18

Åh, jag skötte mig väl inte superbra fredags. Två öl slank ner, och igår ännu en. Men godis, chips och annat superonyttigt har det varit mindre del av. Vilket såklart alltid är bra (rabarberpaj måste väl klassas som nyttigt? ;) )

Och sen som sagt, man ska inte må dåligt över vad man ätit, det är ju ändå inte hela världen även om det är himla tråkigt att förstöra träning med hjälp av en öl eller två.

Alltså motivation kan man ju aldrig få för mycket av! Jag älskar alla dessa hemsidor som är fullproppade av den varan :) Nästan lika mycket som jag älskar alla bra bloggar!

http://missfitforfight.shapemeup.se

 
Margareta

Margareta

6 februari 2012 12:58

Behöver du/ni råd och tips om bra mat och rolig träning. Kika in hos mig.

http://www.fuelforlife.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av malin - 2 mars 2014 11:04


Det var ett tag sedan jag uppdaterade nu och mycket har hänt på dessa veckor. Den 17 februari kom vår finaste lille kille Alex till världen. (Efter en lång och jobbigt förlossning, som jag faktiskt inte kommer dela närmare här.) Och samtidigt...

Av malin - 6 februari 2014 11:05

Ja, en liten snabbis hinner jag uppdatera er med.  Det är en hel del att stå i just nu, framförallt med huset och flytten.  Vi vill ju så gärna ha flyttat in i huset helt tills den lilla bestämmer sig för att komma ut.  Det verkar som att badru...

Av malin - 28 januari 2014 10:34


   Japp,  nu är vi redo! Alla stora saker är fixade inför bäbisens ankomst och förlossningsväskan är packad. Det ligger till och med 2 st cola och ett paket bravokex i där om det skulle bli väldigt bråttom så vi inte hinner handla något att äta ...

Av malin - 23 januari 2014 15:49

Jag har tyvärr inte haft den bästa veckan denna vecka.    Vill bara få ur mig lite känslor just nu.    I måndags var det min 25 årsdag, en dag som borde vara härlig, rolig och positiv.  Men tyvärr har min morfar, som varit sjuk i parkinsons...

Av malin - 20 januari 2014 12:26


Det är så otroligt mycket att tänka på när man ska flytta. Allt från att allt faktiskt ska packas ner till saker som att säga upp el med mera och adressändra.  Och så måste man ju ha en namnskylt till brevlådan. Det är ju ingen stor grej, men det ska...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se