malin-heléna - Barn, Hus och Träning

Alla inlägg under januari 2013

Av malin - 16 januari 2013 23:03

Nu är Malin på gång igen!!
Har kört 2 lätta pass på gymmet nu, måndag och tisdag. (spinningen blev kanske lite hårdare än jag tänkt mig. Men men...) ;)
Och idag har jag kört mitt bodytoningpass. Så jääääkla gött alltså! Vilken energi jag får av att få skrika lite på andra. Haha! ;) det är fantastiskt roligt och jag är sååå glad att jag började med detta. Och jag får så fin respons från deltagarna vilket självklart stärker självförtroendet.

Nu känner jag att efter först en förkylning i dec, sedan jul och nyår på det och så influensa nu så är jag så sugen på att trimma till mig lite. ;)
Nu blir det hård träning och bättre koll på maten så ska de där 3 kg som smugit sig på det sista bort igen. ;)

Så morgonpromenad i morgon! Hopp i säng!

ANNONS
Av malin - 13 januari 2013 13:29

Ja, rubriken är ju bara förnamnet.
Veckan började toppen med skön träning och allt köndes bra. Sedan kom det lite lätt halsont på tisdagen och sedan i toradags så bröt helvetet ut i mina öron, hals och näsa och slog dessutom med sig hela kroppen i fallet. :(

Har nu legat mer eller mindre golvad i soffan sedan i torsdags och jag är fortfarande väldigt förkyld. Även om jag känner att det ändå är bättre idag.

Just nu vill jag bara bli frisk, komma tillbaka till jobbet och börja träna igen. Jag har massor att göra när det gäller träningen. Jag har ju mitt bodytoningpass på onsdagar och sedan måste jag få ihop ett indoorpass, som jag dessutom ska visa för camilla på gymmet och lära mig till den 25/1 då jag ska ha det passet. Och v.4 ska jag börja med street moves igen med, så då måste jag ha gjort nästan en hel dans till dess med. Vilket man inte för på en eftermiddag precis.
Inte alls någon stress alltså.. *suck*

Men det ända jag kan göra nu är att vänta ut förkylningen..........

ANNONS
Av malin - 7 januari 2013 11:43

Har varit tungt med träningen den senaste tiden, av orsaker som jag inte kommer att ta här. Men nu ska jag banne mig igång igen, så som jag brukar köra och vill köra.

Börjat dagen med 30 min på löpbandet som resulterade i 5,02 km. (Inte alls några imponerande siffror, men det är gjort i alla fall och det känns skönt.)
Och sedan 1 varv i Milon. (17,5 min styrka och kondition.)

Hoppas på möra ben i morgon. ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se