malin-heléna - Barn, Hus och Träning

Senaste inläggen

Av malin - 15 april 2012 21:30

Nu har jag sjunkit ner i soffan efter en så jävla (ursäkta språket) härlig eftermiddag/kväll på gymmet. 

De firade som sagt 15 år idag och det firades med dubbla 30 min pass hela eftermiddagen. (Man kunde alltså välja mellan 2 olika pass varje halvtimme mellan kl.17-19)

Så jag har hunnit med;

30 min spinning

30 min styrkepass

30 min indoorwalking

30 min FCT (funktionell cirkel träning) 


Jag laddade upp med en celcius innan och under de första 2 passen så jag hade verkligen ett så grymt go hela vägen igenom. Älskar känslan när man är sjukt trött, det brinner i musklerna men man ändå kan gräva djupt i sig själv och hitta liiiiite till styrka att pressa ut det sista ur kroppen. 

Efter sista konditionsövningen på FCT passet så mådde jag verkligen fysiskt illa. Ville kräkas, då vet man att man lever. ;) Haha.. 


Det är lite svårt att förklara varför man vill pressa sig själv så hårt när man tränar. Men det är ju känslan av att uppnå nya mål och känslan man har nu. Nu när jag sitter i soffan helt trött i kroppen men samtidigt full av energi och lst till så mycket. Det är lycka i hela mig, kropp och sinne!! 


Dessutom fick jag ju en super fin uppladdning innan träningen av Tina som bjöd in på afternoon tea. Nybakta scones med alla de tillbehör och även en super god liten muffins efteråt. :) 


Nu ska jag njuta av sambo och katter och glo på Big Brother. ;PANNONS
Av malin - 15 april 2012 12:30
Just nu är det mys i soffan med herr katt. Här ska jag nog spendera dagen fram till 4 tiden.

Då ska jag iväg till gymmet och ladda inför en hel eftermiddag/kväll med massa tärning och härliga människor.

Gymmet firar 15 år idag så det blir nog mycket folk och riktigt roligt.
ANNONS
Av malin - 14 april 2012 08:42

Jag kan knappt tro att detta är sant; det är lördag, underbart väder och jag är LEDIG! 
Helt fantastiskt. Bara att stoppa i lite mat i magen och köra igång dagen. :)


 
 


 Mira är som vanligt lite smått galen på morgonen. Man får inte sluta kela med henne en sekund för då jamar hon och blir lite ledsen. Hon älskar gos den flickan. Hihi..

Det är morgonkärlek som gör alla mornar underbara. 


 

Av malin - 13 april 2012 06:45

Ny dag, nya tag. 


Denna fredag börjar med möte på jobbet, ska bli skönt att förhoppningvis få en bild av hur semestern ser ut i sommar. Annars är det väl inte så mycket att säga om mötet i sig. 

Jag packade väskan redan igår kväll så jag kan sticka till gymmet direkt efteråt på ett indoorwalkingpass. 

Och ja, kära bloggisar som alltid bryr sig om mig, jag ska ta det lugnt. ;) Kör kanske runt 60-70% av max idag för att känna hur jag känner mig i kroppen. Jag kan ju inte veta om jag är helt frisk om jag inte testar mig. :) 


Nu måste jag kila, ska vara på jobbet om 10 min. (Tur att man har nära.) ;) Av malin - 12 april 2012 15:00

Ja, äntligen kommer det lite mer bilder från resan. 

Nu har vi kommit fram till Palmitos Park. En underbar park uppe i bergen med massor av djur, fåglar i så många olika varianter, delfiner och massa andra djur. Och alla växter, jätte kaktusar, vackra blommor, ja det var verkligen en upplevelse. 

Vi var både på örn uppvisning, delfinshow och en papegojshow. :) 


1.Älskar den första bilden här när surikaten grävde en grop och sedan lade sig på mage över den. Så űber söt! 

2.Anakondan, (tror de tvar en sådan, med risk att jag gör bort mig nu) vågade jag inte gå i närheten av, trots glaset. Jag skickade fram syster för att ta en bild istället. ;) 

3.Omgivningen med de gigantiska bergkanterna runt hela parken var riktigt häftig. Det underbara vädret gör ju inte att intrycket blev värre. 


     


4.Som sagt, det fanns mängder med olika fårgla i parken, både små och stora. Här har av en av de större. Jag skulle ljuga om jag inte säger att jag var lite nervös över att stå så nära denna häftiga stooora fågel. Jag vet tyvärr inte vad det är får någon sort. 

5.Sedan fanns ju dessa något mindre varianter som inte var lika skrämmande att stå bredvid. 

6.Sköldpaddor fanns det många av med, de flesta väldigt små men denna sötis var gigantisk. Tyvärr syns det ju inte lika bra på bild som när man står bredvid den..      


7-11.Mitt i parken hade det ett jätte fint orchidehus. Jag älskar verkligen orchideer, men hade ingen aning om att det fanns så många olika varianter, som skiljer så mycket från varnadra. Det blev många bilder men så har jag en tanke med om att det kanske kan vara en idé om framtida tatuering. :)          Jag har just insett att det blir allt för många bilder i ett och samma inlägg. Så detta får helt enkelt bli en del 1 av 2 (kanske 3) från Palmitos Park. Vi får se när nästa kommer upp. Jag tänker inte utlova någon speciell dag eftersom jag aldrig kan hålla sådan planer. Ni får helt enkelt hålla utkik. ;) 


Av malin - 11 april 2012 22:15

Ja, nu känner jag fasen att jag är tillbaka från sjuksängen (eller sjuksoffan kanske jag ska säga.)

Efter semester, massa jobb och nu influensa (eller vad det nu har varit) så vill jag verkligen komma in i vardagen igen. Jag är så trött på att känna att jag inte får till träningen på gymmet som jag vill för att jag inte hinner/är sjuk och att jag inte får till mina matrutiner som jag vill ha dem. Det är ju riktigt svårt att hålla en normal kost när man bara ligger hemma i soffan.. 
Men som sagt, nu är det slut på detta!  


Jag är mycket, Mycket piggare idag än vad jag var igår. Men jag har ändå varit försiktig och inte varit igång allt för mycket idag. Men lite har det blivit i alla fall bland annat har jag hjälpt Johan med att sträcka honom lite verktyg ut till balkongen. Riktigt ansträngande *fniss* 


Sambo gör ett super fint jobb där ute. Snart komma vi ha en toppen fin balkong som dessutom är helt kattsäker. Matte och husse gillar, pälsbollar älskar. ;) 


 Men i morgon ska det i alla fall bli en promenad, det kan jag allt börja med. Och så har jag ju en thaimassage som väntar på mig. Känner att det blir en bra början efter sjukdomsperioden. I helgen drar jag igång ordentligt på gymmet med, längtar som faaaen, rent ut sagt! ;)


 

Av malin - 9 april 2012 12:51

Ja, det blir tack och hej för ett litet tag nu, på obestämd tid, jag har dragit på mig något virus eller någon infektion i kroppen av något slag. 


Började med magont, gick över i slöhet och nu är jag otroligt trött och har börjat få ont i halsen. 

Känns som kaka på kaka så jag bäddar ner mig i soffan för någon dag eller så och kurerar mig bäst jag kan med att göra så lite som möjligt. 
Av malin - 7 april 2012 19:15

Efter ett dagpass på jobbet med enorma magkrämpor (vet inte vad jag gjort) så kom jag hem och föll i soffan. Pratade lite i telefon först med mamma och sedan med mormor, efter det kröp jag ner under filten och somnade rätt så omgående. 

Jag vaknade sedan vid halv 7, fortfarande lite ont i magen. 


Så gick det med mitt ryggpass jag tänkt köra på gymmet idag. Men jag hade aldrig kunnat köra ett vettigt pass med det magontet jag haft hela dagen. Jag förstår verkligen inte vad det kommer ifrån. Började få ont i magen igår kväll och i morse när jag gick upp hade jag så hemskt ont. Först kändes det som gigantiska hungerskrik i magen så jag tänkte att lite frukost så är jag fit for fight sedan. Men icke, ontet i magen har hållt i sig hela dagen. 


Jag tror bestämmt att det blir en kväll i soffan, kanske beställa en sallad och göra en äppelpaj och bara hoppas att magen är tillbaka i god form i morgon så går jag på ett dubbelpass på gymmet då istället. ;) 


Jag fick en liten påskpresent av bästa sambon. <3 


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se