malin-heléna - Barn, Hus och Träning

Senaste inläggen

Av malin - 6 april 2012 13:06

Idag känner jag för att hissa och dissa lite. Jag börjar med Dissen, roligare att ha trevligheterna till sist. DISS för vädret! Vad f*n, min enda hela lediga dag denna veckan och det bara Regna hela tiden. Blä!  
Blir en inne dag, kanske baka lite?Sedan vill jag HISSA alla underbara, härliga människor på gymmet!

Hur underbart är det inte att först köra ett härligt pumppass och sedan slå sig ner i sofforna på gymmet och prata om allt mellan himmel och jord. Umgås! Så härligt är det.

Idag blev det en lång sittning, för några av oss i alla fall. Några gick under tiden och så tillkom det några andra.

Men det är ju så härligt att ha bra människor runt sig på gymmet.
Inte bara att det är fint att träna, men en god stämmning och bra energi från andra gör ju det hela dubbelt så bra!


HISS till alla go människor på Vara Träningscenter!ANNONS
Av malin - 5 april 2012 23:28

.. blev plötsligt eliminerade till bara 1 ledig dag. 

Jag skulle egentligen ha varit ledig idag och i morgon (som jag längtat, eftersom jag ska jobba resten av påskhelgen) men det går inte alltid som man tänkt sig. Sjuka arbetskamrater innebär mer jobb för Malin. 


Så nu har jag kommit hem från ett kvällspass på jobbet. Skönt att ha det avklarat men nu är det bara en dag av ledighet innan det är dags igen. 

Det har blivit alldeles för mycket jobb förra och denna veckan känner jag, från semester till jobb + övertider i drivor. Men inget ont som inte har något gått med sig, det blir ju pengar av det i slutändan!


Nästa vecka ska bli lugnare dock, hoppas jag. 


Nu ska jag njuta av min kasseinshake och sedan krypa i sängen. 

Ska börja min lediga långfredag med ett pump pass på gymmet med start 10.00 Jag har dessutom en halv celsius stående i kylen, kommer bli grymt bra start på dagen! 
lite mörkbild tyvärr . 

ANNONS
Av malin - 5 april 2012 14:00

Jag brukar ju inte lägga upp sådär jätte mycket bilder på inredning och så. Men idag var jag iväg till blommaffären för att fylla ut några krukor här hemma (mina blommor förvinner titt som tätt men krukorna är kvar, förstår inte hur det går till. Haha..) 


Så hittade jag ett såååå fint fat som jag bara var tvungen att köpa. Egentligen är det väl meningen att man ska plantera något i det, men jag är ju ute efter ett fruktfat, och detta passade perfekt.

Även blommorna på bordet är nyiknköpta. :) 


   


Min lilla fotomodell vill som vanligt vara med när kameran är framme. 

Av malin - 3 april 2012 21:00

Jag har aldrig förstått hur man ska hinna med jobb, sina fritidsintressen (träning för mig) sköta hemmet med allt det innebär, laga mat och dessutom sova gärna 7-8 timmar/natt när ett dygn bara innehåller 24 timmar!!?? 


Ja, det var väl det jag hade att säga idag. 

Nu ska jag göra det sista här hemma innan jag måste sova. 

(Jobbar dessutom 11-23 i morgon så bloggandet kommer nog igång på torsdag igen.)  Nämde jag förresten att jag släpade ut syster i öknen i Maspalomas? Det blev en del fina bilder (och en hel del roliga med.)
Här har ni en. :)
 

Av malin - 2 april 2012 13:06

Det var verkligen på tiden att köpa nya träningsskor till gymmet. Mina gammla håller nämligen bokstavligt talat på att falla isär, ena sulan är snart helt lös. 

Men de har tjänat mig i många år nu och gjort ett bra jobb. Dax för nya så ledes!


Så passande att Stadium just nu ar 25% på alla skor. ;)    Självklart blir det en sväng till gymmet nu innan jobbet  för provkörning! ;)

Av malin - 31 mars 2012 12:15

Denna lördag har jag börjat med att testa något som jag ALDRIG gjort förr. Jag har varit på Yoga!! 
Ohh my.. Ja, jag ska nog inte säga mer. Jäklsar var jobbigt det var. Tyvärr är det inte något pass som är fast på schemat på gymmet, men jag vill absolut testa det igen.
Jag är beredd på en riktigt träningsvärk i morgon. Det brukar bli så när man testar något nytt med så pass främmande övningar och rörelser.
Riktigt fint. ;)Just nu ska jag svepa min proteinshake och sedan klä mig och packa en lite väska.

Ska först skjutsa sambo och kompis till sitt "herr klubbsdag" (så de håller på pojkarna) sedan beger jag mig vidare till Herrljunga och en dag med E.

Eftermiddagen och kvällen spenderar jag med att fira en 30-åring och umgås med tjejgänget.


Det finns ju fina förutsättningar för en fin lördag! Bara att göra det bästa av den.


Ha en toppen fin lördag kära bloggisar!  

Av malin - 30 mars 2012 12:30

Jag vet inte om jag skrev det tidigare, men det blev ju en hel del bilder på resan. Närmare 350 st faktiskt! 

Nej, jag ska inte lägga upp alla, men några inlägg ska det bli i alla fall med olika bilder. 

Jag tänkte att jag börjar fårn början. :) 


   


Vi började första dagen med en lång promenad, jag den blev väl lite längre än vad vi tänkt oss. 
Vi skulle nämligan ta oss till Playa del Inglés där resebolaget hade sitt kontor så vi kunde boka in oss på några utflykter vi ville göra under veckan. 

Så vi traskade iväg med kartan i högsta hugg! Upp på berget och sedan ner för det och det tog faktiskt inte allt för läng tid innan vi hittade kontoret och fixade allt där. Sedan fortsatte vi ner till stranden i Playa del Inglés och la oss på var sin solstol i några timmar. ;) 


 


På vägen tillbaka tyckte vi (kanske mest jag) att vi skulle ta strandvägen tillbaka. Det är nämligen så att stranden i Playa del Inglés och Maspalomas (där vi bodde) är en och samma långa strand på ungefär 5 km. Så så blev det, en lång bit att gå i vattenkanten, men riktigt härligt var det. 

På bilden ser vi lillasyss. :) 

   


Det som var lite mindre härligt var att när vi väl var framme vid fyren i Maspalomas, där stranden tar slut så var vi rätt så trötta i ben och fötter. Dock hade vi fortfarande ungefär 2 km upp genom staden till vårt hotell. 

Jag undrar nu efteråt varför vi inte hoppade in i en taxi och åkte hem sista biten. Vi hade ju redan en lång promenix i benen, men nej då. Vi traskade på. Haha..


Kvällen slutade med att vi var så trötta att vi åt middag på hotellet. Ingen lust att gå runt och leta efter restaurang. 

Man kan ju verkligen säga att de är mycket svenskt i Maspalomas, förmodligen hela Gran Canaria. Ett topp exempel var ju att på just den restaurangen på hotellet så var det en liten man som satt vid en synt och spelade musik, svensk dansbandsmusik för det mesta! Hihi.. 

"leende guld bruna ögon" - jag vet inte om han visste vad han sjöng om eller om han bara sjöng de ord han hört från skivan. *fniss* Av malin - 29 mars 2012 13:00

Ja, det känns lite halv svårt att komma ikapp med livet nu efter veckan som varit. Massor att ta tag i i det privata, mycket jobb nu i några dagar och så självklart bloggen! 

 Jag fösöker prioritera lite av allt. Det viktigaste som räkningar och så först, jobbet så klart och så svara på alla fina go kommentarer jag fått av er under veckan. 
Jag beräknar med att vara ikapp med allt svarande och bloggande någon gång i helgen. ;)
 

Men nu har jag i alla fall fått in räkningarna som ska betalas, jag har till och med hunnit att deklarera (så smidigt med e-deklaration alltså) och så slipat lite på en av de där små hemmlisarna jag har på G. *fnissar retsamt*


Sedan är det tvätt i stora lass, städa och SÅ KLART vill jag ju komma igång ordentligt på gymmet med nu. Känner att min kropp behöver det. 
Dessutom har jag nu äntligen anmält mig till Vårruset i Värnersborg den 9 maj! Ska bli riktigt roligt jag och min bästa E ska springa tillsammans, sedan gör vi en egen liten picknick efteråt. (E nr 2 (eller egentlgien nr1, kan tyvärr inte vara med)


 Nu ska jag mummsa i mig riskakan och behe mig en lite sväng till gymmet. 


Ahh, va fasen, jag hinner med att bjuda på en liten bild från resan med. 

Jag och lilla Dromedar bäbisen. Fy va go han var!! 


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se