malin-heléna - Barn, Hus och Träning

Senaste inläggen

Av malin - 20 december 2012 18:57

Hej igen bloggen! 

Det är länge sedan nu, men här är jag igen! 

Framför datorn, som jag sällan är nu för tiden faktiskt, men jag kan inte säga att det är därför jag inte bloggat på länge. Jag har helt enkelt bara inte haft lust.

Men så såg jag idag på min mail att jag fått några nya kommentarer på bloggen. Jag(?) som inte bloggat på så länge! Vem skriver till mig nu? Så min nyfikenhet fick mig att klicka in på kommentarerna och helt plötsligt kände jag mig varm. Så många som skrivit till mig till att börja med, men det var en kommentar som verkligen fick mig att verkligen vilja skriva ett nytt inlägg... 


"Hej fina! Ser att det var ett tag sen du postade men måste ändå lämna ett litet hej. Saknat dina peppande inlägg så hoppas du skrivet någon gång då och då, när tid finns, för ska verkligen försöka rensa upp i bloglovinlistan så inte ni guldkorn försvinner mer. Ta hand om dig! Kramar från en gammal bloggläsare ;)" 

 

Tack Pernilla!! 

 

Att läsa att någon saknar min PEPPANDE inlägg! JA! Jag peppar människor! Det gör mig galet glad. 

Kanske, jag säger kanske för jag vet ju hur jag är med bloggandet, så ska jag komma igång med lite inlägg ibland igen. :) 

 

 

ANNONS
Av malin - 15 november 2012 09:18

Otroligt härlig morgon på slätten. :)

ANNONS
Av malin - 4 november 2012 21:39

..att jag var katt. <3

Av malin - 31 oktober 2012 14:32

Renoveringen i köket fortsätter. Nu är det väggarna som ska kläs med gipsskovor och i eftermiddag ska vi hämta stommar och luckor! :)
Kan ju informera om att det är riktigt tråkigt att inte ha spis, diskho eller ens en vettig kran just nu. Kylskåp i vardagsrummet och skafferiet är just nu några pappkassar på golvet..
Och måste man diska får man göra det i badrummet. Haha..

Men den som väntar på något gott.. ;)

Av malin - 22 oktober 2012 13:03

Bläääää... Det trååkigaste med att renovera! Slipningen...!
Men det måste ju göras. Det är taket som ska få sig en omgång idag.
Så här fint kök har vi just nu. :P

Av malin - 15 oktober 2012 17:05

Wiiiiie.. Nu är vi på gång med rivningen av köket. ;)
Vecka 44 kommer det nya köket. Vi har en del jobb att göra innan dess. :)

Av malin - 10 oktober 2012 10:59

Ja, idag är det en sådan där underbar onsdag!
Har börjat dagen med ett pass indoor/styrka på gymmet och i kombination med min brutala träningsvärk från i måndags så är jag rätt mör nu. :)
Så därför gottade jag mig i solariet efter träningen. Jag tycker det är så skönt att sola lite ibland, speciellt på hösten när man känner sig blek, trött och frusen.

Nu ska jag bara duscha och fixa mig lite för att sedan kila iväg på en ansiktsbehandling jag bokat in som grädde på moset denna lediga, härliga dag. ;)

Ha det gott kära bloggisar!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se