malin-heléna - Barn, Hus och Träning

Senaste inläggen

Av malin - 13 mars 2012 20:45

Har just njutit av dagens kvällsmat. Mat smakar som bäst efter träning, det är ett som är säkert. 

Idag blev det lax i folie med rödlök och lite kryddor och en stort lass grönsaker till det. *mumma* 

Inför tärningen idag var jag långt ifrån 100%. Men väl där, lite celsius i kroppen, Volbeat i öronen och 22 minuter på crosstrainern som uppvämning innan pumppasset så var jag på gång. Och jäääklar vilkte gött pass det blev!!! Är så sjukt nöjd, hade nästan kunnat köra passet en gång till, känns det som i alla fall. Sådan otrolig energi.


Jag måste lägga ut en liten teaser med;

Jag har nämligen lite himlisar på gång. *moahahah*

Jag har sedan tidigare en sak som ligger på lut och nu idag har det blivit yttligare en sak på gång. Jag är så otroligt glad och peppad inför det som komma skall.
Men det är tidigt att prata om något av det just nu känner jag, så nytt och osäkert än.

Men det kommer mer information i sinomtid.    


ANNONS
Av malin - 13 mars 2012 09:15

Efter en go morgonpromenad (även om benen gärna hade sovit lite längre tror jag, hehe) och sedan en god frukost så är jag på gång och redo för dagen. 


Är ledig idag så nu blir det städa, byta säng kläder, tvätta och börja packa väskan lite smått(!!) 

Jag känner mig pigg, glad och full med energi idag. En toppen dag för at vara ledig.   
ANNONS
Av malin - 12 mars 2012 20:00


Har äntligen krypit ner i soffan med datorn i knät efter middagen och njuter av lite lugn och ro. Dessutom har nya Wellness kommit ut i butik idag, och självklart har jag en vid min sida. ;) (bild från aftonbladet wellness sida på facebook.)  
Det blev ett riktigt bra benpass på gymmet idag som jag hoppas kommer kännas i morgon, är rätt säker på det. Upplägget blev såhär idag: 


Butkiller 16 min. (Lovisa som tipsade om detta, ska gå in närmare på vad det är vid senare tillfälle.)


Benspark 8 rep. 3 set + 1 set med tyngre vikter


Insida lår i "gynstolen" (som jag kallar den :P) 8 rep. 4 set + 1 set tyngre vikter.


Knäböj på balansbräda med en hantel (mest för att ha något att hålla i) 8 rep. 3 set


Liggande benpress. 8 rep. 3 set + 1 set tyngre vikter.


Utfall med handlar 8 rep. 2 set (var helt sluuuuuuut i benen efter dessa 2.) Sedan körde jag axlar med, för den goda sakens skull. ;) 
Ledig dag i morgon(!) börjar packa så smått inför nästa veckas resa. Sol, värme och massa annat skoj med syster en hel vecka på Gran Canaria. Kan inte bli bättre. :) 


Av malin - 12 mars 2012 19:36


 

Tävla om en Goodiebag värd minst 1000kr från Oriflame 
Inne hos 
Linda - En Vimsig Mamma !! 
Tävlingen hittar ni HÄR!!
Av malin - 11 mars 2012 18:36

Ja, ni läste rätt. Nu är det soffläge som gäller för min del hela kvällen! 

Bortsett från att jag ska laga lite mat vad det lider då. 


Men inget gym idag, benen vill villa och då ska benen få vila med.


Jobbet var som väntat idag en pina. Mycket att göra och folk som ska äta mat när jag vill äta mat! Blir så trött.

Men efter en försenad lunch så fick jag i alla fall i mig lite i magen och en sur och vildigt irriterad Malin blev glad igen.   

Av malin - 10 mars 2012 23:00

Så börjar denna dagen lida mot sitt slut. Ja, de borde egentligen ha tagit slut för länge sedan för min del. 

Ska man upp och jobba 07.30 på söndag så kan det vara skönt at tkomma isägn i tid. Dagen har i alla fall bjudit på mycket. Gymmet i förmiddags och ett grymt FCT-pass. Svetten rann och mina ben protesterade hårt i slutet. Så det får bli en spontan vilodag i morgon, inget gym för Malin med andra ord! 


Jobbet var väl mindre intressant. En jätte ruch på dagen och allt för mycket att göra. Men som väntat när solen lyser lite extra på värkanten och det är buggtävling i staden. Då vill folk ha snabbmat. 


Bytte om på jobbet och gick raka vägen till en kompis som hade lite tjejmingelkväll och melodifestivalen på TV:n. Kanske inte så mycket tittande där men desto mer pratande. 
Jag är ju ett litet troll när det gäller mitt socialliv utanför gymmet och jobbet känner jag. Det är allt för sällan jag träffar de tjejerna som var där ikväll. Men det gör väl det desto trevligare att träffa dem när det väl blir. :)


Men nu, som sagt, äntligen hemma. Var busig idag och bytte ut kvälls kaseinet till 2 råg tunnbrö med paprikaost. Känndes godare ikväll. ;)


Nu ska ja krypa i sängs och hoppas att sambo och hans vänner sänker TV:n så jag får sova några timmar innan jag ska upp igen för ännu en dag på jobbet. Känner redan nu att det kommer bli mycket att göra, för buggtävlingarna fortsätter i staden i morgon med... *puuuh*


God natt kära vänner! 


Av malin - 9 mars 2012 20:45

Nu tyckte jag att det var på tiden att få upp lite resultat här på bloggen. Jag har ju skrivit upp måtten och hur de förändrats några gånger men ni har inte fått se några bilder. Ja, jag har själv inte sett bilder på min förändring. Och jag måste säga att jag själv blev överraskad över att det syns så pass mycket ändå. 

Men detta är bara början, jag har stora mål satta för mig själv. Men jag hetsar inte! Äter bra, rätt och tränar hårt. Det får ta den tiden det tar. :) 

Men jag måste säga att det känns rätt utelämnande av sig själv att lägga upp dessa bilder. Samtidigt som är är väldigt stolt över vad jag lyckats med, hittils. ;) 


Man ser ju även på bilderna hur mycket snyggare hållning jag har nu än i höstas. 

(Så kan ni ju bortse från hur sjukt korkar jag ser ut i mitt ansiktsuutryck på bilderna, HAHA!) 


     

Av malin - 9 mars 2012 14:15

Nu är det högtid att anmäla sig till sommarens lopp! 

Jag tänker först och främst för oss tjejer som älskar att springa (eller vi som kanske inte älskar att spinga, men i alla fall älskar att utmana oss själva och ha jäkla roligt när vi gör det!) 

Nu är det ju snart dags för Vårruset. 

Jag sprang förra året på 27 min 37 sek - det ska vi ta i år! 

Jag har sprungit en hel del sedan dess och har fått upp tekninken något nu. 
I år ska jag springa med Elin, som är en väääldigt van löpare. Hon springer typ 4 dagar i veckan och är en riktigt fighter. Det kan bli en otroligt bra sporre för mig. ;)


Vårruset är ju så bra för det spelar ingen roll vart i landet du bor, löpar tillställningen kommer till dig! Vårruset besöker 16 städer så det är bara att klicka in på deras sida här och anmäla dig till den stad du vill springa i!! Sedan hoppas jag på att komma iväg till Stockholm i år igen och springa Tjejmilen i september! Förra året sprang jag på precis 1 timme, så det är ett bra på att sikta på att ta i år. 
Men den anmälan väntar jag nog lite med och hoppas att Elin vill hänga med dit också. ;)Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se